VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Turcia va dona Ministerului de Interne din R. Moldova vehicule de patrulare și mijloace speciale pasive în valoare de peste 271 de mii de dolari

Cabinetul de miniștri a aprobat, în cadrul ședinței de joi, 1 septembrie, un proiect ce prevede inițierea negocierilor și aprobarea semnării Memorandumului de Înțelegere între Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova şi Ministerul de Interne al Republicii Turcia privind transmiterea unei donații.

Bunurile, care constau în vehicule de patrulare, mijloace speciale pasive și auxiliare, vor fi utilizate în calitate de mijloace didactice în cadrul orelor de pregătire profesională a subdiviziunilor beneficiare.

Donația va fi oferită de Comandamentul General al Jandarmeriei Ministerului de Interne din Republica Turcia către Inspectoratul General de Carabinieri și Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” al IGP. Costul total este de 271.444 dolari americani (USD).

Donația respectivă vine în sprijinul consolidării și modernizării capacităților subdiviziunilor MAI.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.