VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Turcia a acordat alte 300 de autorizații pentru transporturile de mărfuri din R. Moldova

Republica Moldova a primit suplimentar 300 de autorizații pentru efectuarea transportului de mărfuri pe teritoriul Republicii Turcia, anunță Agenția de Transport Auto (ANTA). Astfel, potrivit instituției, documentele urmează să fie eliberate transportatorilor moldoveni din 16 august și sunt valabile până la data de 31 ianuarie 2023.

„Grație colaborării extraordinare ce vizează domeniul transportului dintre cele două state și în răspuns la demersurile Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, reprezentanții Ministerului Transporturilor și Infrastructurii al Republicii Turcia au transmis cota suplimentară de autorizații, destinate transportatorilor moldoveni pentru anul curent” menționează ANTA.

Astfel, Agenția Națională Transport Auto informează operatorii de transport rutier despre primirea contingentului suplimentar de 300 autorizații în/din țări terțe pentru efectuarea transportului de mărfuri pe teritoriul Republicii Turcia, care urmează a fi eliberate din data de 16 august.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.