VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trenul de pe cursa Chișinău – Iași, repus în circulație zilnică

Trenul de pe cursa Chișinău – Iași (Socola) a fost repus în circulație zilnică: Despre aceasta anunță Calea Ferată din Moldova.

Stimați pasageri, anunțăm că cursa Chișinău – Iași (Socola) nu va fi suspendată de luni, 5 februarie 2024. Biletele achiziționate pentru data de 5 februarie sunt valabile. Departamentul tehnic în următoarele zile va lucra în regim de urgență, pentru a asigura deservirea cursei Chișinău – Iași (Socola) cu trenurile de tip D1M”, precizează CFM.

Menționăm că trenul va circula conform orarului:

 • 06:27 Plecarea din Chișinău, ajunge la Iași la ora 11:12
 • 17:40 Plecarea din Iași, ajunge la Chișinău la ora 22:16

  Menționăm că astăzi, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunțat pe o rețea de socializare că a solicitat reevaluarea deciziei privind sistarea cursei Chișinău – Iași (Socola).

  Departamentul tehnic CFM mi-a dat asigurări că în următoarele zile se va lucra în regim de urgență pentru ca ruta Chișinău – Iași (Socola) să circule fără întreruperi”, a scris acesta.

  Reamintim că anterior, CFM a anunțat că cursa Chișinău-Iași va fi suspendată de luni, 5 februarie, pentru o perioadă nedeterminată din cauza problemelor tehnice.

Autor

 • Mîțu Anișoara

  A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.