VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trei întreprinderi sociale din regiunile Ungheni și Cahul vor beneficia de granturi în valoare totală de până la 60 de mii de euro

Trei întreprinderi sociale din regiunile Ungheni și Cahul vor beneficia de granturi în valoare totală de până la 60 de mii de euro. Un anunț în acest sens a fost făcut sâmbătă, 25 martie, de către Delegația Uniunii Europene în R. Moldova.

Potrivit Delegației UE, banii vor acoperi cheltuielile necesare pentru dezvoltarea unui magazin online și amenajarea unei săli pentru activități sportive incluzive în Ungheni. La Cahul, vor fi oferite cursuri educative și de dezvoltare personală în cadrul unui Centru de IT și robotică pentru copii.

55 de antreprenori din regiunile Cahul și Ungheni au beneficiat de sprijin financiar în valoare de 1,4 milioane de euro oferit de UE în cadrul programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, implementat de UNDP şi UNICEF, începând cu 2020.

Uniunea Europeană contribuie la dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii și a întreprinderilor sociale din cele două regiuni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.