VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trei drumuri locale blocate din cauza nămeților, iar cinci sate sunt parțial fără energie electrică

Cinci sate din raionul Rezina continuă să fie parțial deconectate de la rețeaua de energie electrică, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. De asemenea, cinci drumuri locale din centrul și sudul țării sunt încă blocate din cauza nămeților.

Potrivit IGSU, la ora actuală, echipele specializate întreprind acțiuni pentru reconectarea satelor Lalova, Cuizăuca, Otac, Bușăuca și Roșcani din raionul Rezina. De asemenea, cu acces dificil mai rămân drumurile locale din preajma satului Bobeica, raionul Hâncești, în zona orașului Ceadâr-Lunga, și între satele Doina și Coștangalia din raioanele Cahul și Cantemir.

Conform Administrației de Stat a Drumurilor, în lucrările de împrăștiere a materialului antiderapant au fost implicate 448 unități de tehnică și 378 muncitori, fiind împrăștiate aproximativ 3164 de tone de material antiderapant.

Circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată în condiții de iarnă. La ora actuală, drumurile naționale nu sunt blocate. Pe parcursul ultimelor 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 31 de situații pentru deblocarea vehiculelor de pe trasee. Cele mai multe misiuni au fost realizate de salvatori în Chișinău, Hâncești, Nisporeni, Orhei, Ialoveni, Ungheni și Cantemir.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.