VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trei bărbați au fost trimiși pe banca acuzaților pentru trafic de droguri, introduse prin contrabandă din Ucraina

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) printr-un comunicat de presă că a trimis în judecată trei bărbați din Chișinău și Orhei, care începând din 2021 au comercializat peste 1,4 kg de droguri de tip PVP și 4,7 kg de marijuana.

De asemenea, procurorii PCCOCS i-au pus sub învinuire și pentru introducerea drogurilor în țară, din Ucraina, în calitate de membri ai grupului infracțional investigat. Potrivit estimărilor, cantitatea de droguri ridicată ar valora pe piața neagră circa trei milioane lei.

La solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău a dispus aplicarea sechestrului asupra automobilului folosit pentru contrabandă și traficarea drogurilor, în valoare de crica 100.000 lei. De asemenea, magistrații au satisfăcut solicitarea procurorilor în privința prelungirii arestului preventiv în privința unuia din învinuiți. cu vârstele cuprinse între 26 și 31 de ani, cel mai în vârstă fiind deja în penitenciar pentru trafic de droguri, de unde însă-și exercita rolul de dirijare a operațiunilor de către ceilalți membri ai grupului infracțional. În ceea ce privește al treilea membru, acesta este spitalizat, iar judecătorii i-au aplicat obligația de prezentare în fața oamenilor legii.

Potrivit legii, infractorii, cu vârstele cuprinse între 26 și 31 de ani, riscă până la 15 ani de închisoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.