VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Traseistul politic Vladimir Vitiuc îi va lua locul lui Ilan Șor în Parlament

Fostul deputat Vladimir Vitiuc, cunoscut pentru traseismul său politic de la comuniști la democrați și apoi la Partidul ”Șor”, revine în Parlament. În legislativ, acesta îi va lua locul șefului său de partid, Ilan Șor, care la sfârșitul lunii aprilie a fost lipsit de mandat.

Comisia Electorală Centrală a aprobat o hotărâre prin care îl declară pe Vladimir Vitiuc supleant în lista de candidați a Partidului ”Șor” și a propus Curții Constituționale să-i valideze mandatul.

Vladimir Vitiuc, în vârstă de 50 de ani, a fost deputat în șase legislaturi, din 2005 până în 2021. Timp de 10 ani a reprezentat fracțiunea Partidului Comuniștilor, ulterior, cu un grup de parlamentari PCRM, a părăsit formațiunea, fiind o perioadă deputat neafiliat, ca mai apoi să adere la Partidul Democrat, iar din 2021 la Partidul ”Șor”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.