VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Transportatorii ies din nou la protest față de noile reglementări instituite de Ministerul Infrastructurii

Asociația Operatorilor de Transport Auto anunță un nou protest în Piața Marii Adunări Naționale, pe 15 februarie, fiind nemulțumiți de unele reglementări ale Ministerului Infrastructurii, care, potrivit organizației, nu contrare normelor europene.

Asociația susține că, în cadrul protestului, vor bloca și bd. Ștefan cel Mare, deoarece din PMAN încă nu au fost evacuate căsuțele și alte echipamente rămase de la Târgul de Crăciun.

Amintim, în luna noiembrie 2023, transportatorii au mai protestat în PMAN față de modificările Codului Transportului Rutier, care, în opinia lor, i-ar putea lăsa pe mulți proprietari de curse fără licențe și au anulat prelungirea autorizațiilor rutiere fără concurs. De cealaltă parte, reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, au precizat că modificările legislative au avut scopul de a asigura cetățenii cu transport modern, de a reduce birocrația, de elimina limitările de oră pentru curse și de a liberaliza piața serviciilor de autogară.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.