VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tragedie fără margini! Fetița din Bahmut dispărută ieri, găsită fără suflare

Fetița de 4 ani din localitatea Bahmut, raionul Călărași, căutată de Poliție după ce a ieșit pe 30 octombrie din ogradă, iar apoi a dispărut, a fost găsită fără suflare, anunță Poliția.

„Cu regret, colegii noștri au găsit acum fetița fără suflare într-un canal de scurgere din localitatea Cornești, la o distanță de aproximativ 4 km de casă. Canalul se află paralel cu traseul Chișinău-Ungheni”, au comunicat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Poliția a fost sesizată ieri, 30 octombrie, în jurul orei 18:00 despre dispariția fetiței. Copila ar fi ieșit din ogradă în jurul orei 13:00. Oamenii legii afirmă că au fost implicate forțe suplimentare din cadrul subdiviziunilor specializate INI și INSP, câinii de serviciu și dronele, oferind suport grupuri de voluntari și localnici.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.