VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trafic rutier suspendat până în octombrie pe o stradă din capitală

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 5 septembrie – 31 octombrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Bulgară și Vasile Alecsandri.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare din str. Alexandru cel Bun.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.