VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trafic îngreunat în vămile Sculeni și Leușeni

Moldovenii care intenționează să pornească la drum în România sunt îndemnați să evite vămile de la Sculeni și Leușeni. Poliția de Frontieră anunță că fluxul aglomerat se înregistrată la ieșirea din Republica Moldova.

Dacă în cazul punctului de la Sculeni motivul este că au loc lucrări de reconstrucție a infrastructurii din vamă, atunci la Leușeni, acolo unde de mai bine de jumătate de an a fost instituit control mixt la ieșire din Moldova, nu a fost anunțată cauza.

Autoritățile responsabile susțin doar că au fost puse în aplicare un șir de măsuri de fluidizare a fluxului, printre care implicarea unui număr mai mare de angajați decât de obicei, suplimentarea echipamentelor speciale de control și deschiderea unei noi piste pe revers, adică pe direcția opusă deplasării.

Și la Sculeni, Poliția de Frontieră anunță că lucrează la capacitate maximă. Instituția amintește că punctul de trecere a frontierei se află în reconstrucție, fiind funcționale șapte piste dedicate atât pentru intrare, cât și ieșire din țară. La fel, pe partea română sunt realizate lucrări de asfaltare a teritoriului punctului de trecere.

În aceste condiții, locuitorii sunt îndemnați să opteze pentru vama de la Bumbăta din raionul Leova, care este deschisă de la 08.00 până la 20.00, iar, la nord, să aleagă punctul Costești-Stânca.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.