VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Toate manualele școlare din Republica Moldova sunt disponibile în format electronic

Cărțile pot fi descărcate gratuit de pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educației.

Reprezentanții Centrului menționează că „site-ul web este singura sursă legitimă, actualizată și de încredere a manualelor școlare utilizate în Republica Moldova”. Totodată, este specificat că manualele pot fi descărcate doar de pe teritoriul republicii.

Cei care vor descărca manualele sunt îndemnați să nu răspândească cărțile părților terțe nici contra plată, nici gratuit.

„Manualele descărcate pot fi utilizate doar în scopuri educaționale. Copierea sau plasarea manualelor pe alte site-uri reprezintă o acțiune ilegală, conform contractelor semnate în Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Editurile”, comunică reprezentanții Centrului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.