VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Toate grădinițele din Chișinău vor fi conectate azi la căldură

Toate grădinițele din orașul Chișinău vor fi conectate până seara la căldură. Anunțul a fost făcut de Direcția Educație a Capitalei la ședința de dimineață a Primăriei Chișinău.

De vineri, 59 de instituții preșcolare au fost deja conectate la rețeaua Termoelectrica, iar astăzi, potrivit Direcției Educație, echipele lucrează pentru a racorda și celelalte grădinițe.

De asemenea, la solicitare, de azi a început și conectarea școlilor primare, gimnaziilor și liceelor. Viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, a precizat în cadrul ședinței că Primăria Chișinău încă nu a semnat o dispoziție privind conectarea generală în oraș, deoarece vremea se menține caldă pentru această perioadă. Totodată, funcționarul a precizat că atât blocurile, cât și instituțiile publice pot fi racordate la solicitare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.