VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Termoelectrica: 99% din locuințe au fost conectate la agentul termic

Termoelectrica informează că a asigurat conectarea încălzirii pentru circa 3.970 de edificii, ceea ce constituie 90% din clădirile conectate la sistemul centralizat de termoficare. De asemenea, au fost conectate la agentul termic peste 2.800 de blocuri locative, iar 21 de blocuri încă sunt neconectate.

Termoelectrica informează că au fost conectate la căldură: 143 de grădinițe, 159 de școli, 82 de instituții superioare de învățământ, 67 de instituții medicale, 192 de case particulare și 513 agenți economici.

La solicitarea administratorilor de bloc, fondul locativ a fost conectat la serviciile de termoficare în proporție de 99% – ceea ce constituie un număr de peste 2800 de blocuri locative.

Instituția precizează că 21 de blocuri locative sunt neconectate la încălzire, motivul fiind refuzul de conectare, solicitarea de amânare a livrării agentului termic pentru zilele următoare, sau necesitatea de a îndeplini anumite lucrări de către gestionarul fondului locativ.

Menționăm că, sezonul termic 2022-2023, în municipiul Chișinău a început la data de 7 noiembrie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.