VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

Deschidem ediția cu un videoclip al Orchestrei „Lăutarii”: „Ciocârlia”

1. Omul Zilei- Nicolae Botgros

2. Anastasia Haraz, antreprenoare- „Plantele oferă stare de bine”

3. Ludmila Roșculeț, interpretă a cărei primă ieșire în scenă a fost la 7 ani. Ascultăm piesele în studio „Eu petrec și sunt voioasă”, „Pe plaiuri basarabene” și „Dorule rază de soare”. Tot ea ne povestește cum a descoperit domeniul pedagogic în pandemie.

4. Dumitru Mâțu, tenor – „fenomenul” concursului „SWR Junge Opernstars 2023”

În rubrica Minutul lui Vasile Botnaru, autorul ne prezintă tableta- CLASAMENTUL FERICIRILOR CONTABILIZATE

Încheiem emisiunea cu videoclipul artistului Anatol Rudei- „Era o noapte de ianuarie”.

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre insuficiența cardiacă.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.