VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Ansamblul Etnofolcloric „Doina”: Ion Glodea, fondator şi conducător artistic al Ansamblelor Etnofolcloric „Doina” și „Codrenii” Luminița Godoroja, Ansamblul Etnofolcloric „Doina” Dumitru Bălțecu, Ansamblul Etnofolcloric „Codrenii” Ascultăm piesa în studio „Foaie verde viorea”, dar și melodia „A venit mândra la joc”.

2. Omul zilei- Dalida

3. Victoria Fonari, conferențiar universitar. Discutăm despre opera lui Eminescu – reper de inspirație literară, socială și politică

4. Ion Rotaru, designer florist. Ne povestește cum a trecut de la sport la florist în toată lumea

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre obezitate.

În rubrica Minutul lui Vasile Botnaru, autorul se întreabă Câte locuri are buncărul faraonic?

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.