VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Nicolae Paliț, interpret – cu dragoste față de folclor. Ascultăm piesele „Jucați sârba, moldoveni” și „A venit mândra la joc”

2. Omul zilei- Arturo Toscanini, cel mai aplaudat și influent muzician al sec. XIX-XX

3. Ion Bargan, antreprenor. Este cel revarsă lumina cărții

4. Mariana Pîrslaru, antreprenoare. Ne vorbește cu drag despre cum pomul e ca omul.

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre alergii alimentare.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.