VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Dana Markitan, interpretă. E optimistă pentru anul 2023 și crede că va fi un an mai pufos și mai plăcut. Ascultăm piesele în studio „Moș Crăciun” și „Prinde ritmul”

2. Irina Tolstousov, șefa Direcției Promovarea Imaginii de Țară la Agenția de Investiții. Discutăm despre moneda comemorativă dedicată brandului de țară – Pomul Vieții Irina ne încurajează pe fiecare dintre trebuie să fie Ambasadorul Republicii Moldova.

3. Adriana Pînzari, scriitoare. Discutăm despre lansarea romanului detectiv „Îți spun că nimic nu este cum pare a fi”

4. Omul zilei- Coco Chanel

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre gastrita cronică.

La Minutul lui Vasile Botnaru, jurnalistul Vasile Botnaru ne prezintă pastila: Privighetoarea Anului 2022.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.