VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe deplin ansamblul Plăieșii care de 35 ani fac FOLCLOR:

Nicolae Gribincea, conducător al AEF ”Plăieșii”

Vasile Lupașcu, braci

– Mihai LEON, tobă

– Mihai Cordoneanu, voce

-Alexandru Donos, vioară

-Denis BELOUS, cobză

-Sergiu Teleb, voce

-Sergiu Cernogal, contrabas

-Valentin Golovatiuc, voce

– Petru Covată, voce

-Nicolae Palade, voce

-Valeriu Zorilă, voce

-Dumitru Popa, nai

Toți au fost UNIȚI DE DRAGOSTEA DE CÂNTEC ȘI TRADIȚII și CUCERESC PUBLICUL PRIN SINCERITATE. ”PLĂIEȘII” – COLECTIVUL CU SUTE DE CÎNTECE ȘI MILIOANE DE ADMIRATORI” ne încântă auzul cu următoarele piese: ”Iaca toamna s-o gătit”, ”La casa de omenie”, ”Bate vântul prin aluni”, ”Hai măi frați, ș-om trăi bine”, ”Aștept”, ”Hai măi frați, ș-om trăi bine”, ”Mândra mea cu vino-ncoace”, ”Foaie verde lemn domnesc„ ,”Gradina dragostei” și ”Haide lume”.

Zilnic de la 7:00 și în reluare la 11:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Autor

  • Andrei Porubin

    Andrei Porubin este un jurnalist, actor, prezentator, showman, deținător al titlului "Maestru în Artă", și al medaliei "Meritul civic". El a fost prezentatorul numeroaselor concerte și campionate, prezentări și festivaluri. A jucat în mai multe filme (inclusiv "Întoarcerea Titanicului "). A adus un omagiu scenei teatrale, pentru că, pe lîngă departamentul de jurnalism de la Universitatea de Stat, a absolvit și arta teatrală la Institutul de Arte.În trecut a activat la Moldova 1, Jurnal TV, Radio Europa Liberă. În prezent este unul dintre moderatorii emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Mihaela Cîrnov.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.