VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

I. TATIANA JACOT, interpretă- O VOCE CALDĂ CU VIBRAȚII FIREȘTI ȘI CU MULT SUFLET. Ascultăm în studio piesele „ÎMI IUBESC PORTUL ȘI VORBA” și „ASTA-I SÂRBA NEAMULUI”

II. ANGELA CABARI-ROȘCOVAN, interpretă și NICOLAE MUNTEANU, tânăr interpret care S-A ÎNTORS CU 2 GRAND PRIX-URI DIN ROMÂNIA și ne interpretează în studio piesa „DE-AI FI TU SALCIE LA MAL”

III. ALINA MOCANU, interpretă care A MOȘTENIT DRAGOSTEA PENTRU MUZICĂ DE LA TATĂL EI. Ne delectăm auzul cu piesele „HORA-I MÂNDRĂ-N ȚARA MEA!”, „SÂRBA MOLDOVEANULUI” și „AM PLECAT MAICĂ DE ACASĂ”.

Din culisele „poveștilor” Dianei Botnaru aflăm detalii despre cele mai recente reportaje sociale din Republica Moldova, în deosebi despre CONCERTUL DE GALĂ A PROIECTULUI SOCIO-EDUCAȚIONAL TREPTELE DEVENIRII.

În rubrica Minutul lui Vasile Botnaru, autorul ne prezintă tableta- NOI CE FACEM CA SĂ VINĂ VREMURILE BUNE?

Zilnic de la 7:00 și în reluare la 10:30 și la 14:30 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Autori

  • Andrei Porubin

    Andrei Porubin este un jurnalist, actor, prezentator, showman, deținător al titlului "Maestru în Artă", și al medaliei "Meritul civic". El a fost prezentatorul numeroaselor concerte și campionate, prezentări și festivaluri. A jucat în mai multe filme (inclusiv "Întoarcerea Titanicului "). A adus un omagiu scenei teatrale, pentru că, pe lîngă departamentul de jurnalism de la Universitatea de Stat, a absolvit și arta teatrală la Institutul de Arte.În trecut a activat la Moldova 1, Jurnal TV, Radio Europa Liberă. În prezent este unul dintre moderatorii emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Mihaela Cîrnov.

  • Mihaela Cîrnov

    Autoarea emisiunilor matinale, dar și realizatoare de reportaje. Licența și masteratul în jurnalism le-a efectual la USEM. Deține și premiul Jurnalista anului la Gala Tinerilor Supereroi, 2017. Se numără printre finaliștii Burselor Europene pentru Jurnaliști, ediția din 2021. A activat în calitate de prezentatoare și realizatoare de emisiuni la Moldova 1 și reporteră la știripozitive.eu. A lucrat la Radio Europa Liberă timp de 5 ani, fiind și bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.