VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Ansamblul Etnofolcloric „Romanița” În interpretarea căruia ascultăm piesa „Visul Fecioarei”. Ansamblul este format din Cătălin Beznos, membru „Romanița”, Alexandra Ipati, membră „Romanița”, Mirela Gorun, membră „Romanița” și Mihai Siminică, conducător „Romanița”. În ajunul sărbătorilor pascale ne încântă auzul cu melodia „Când mergeai cu crucea-n spate”.

2. Omul zilei- Montserrat Caballe

FILE PHOTO: Spanish opera singer Montserrat Caballe laughs during a concert at Konzerthaus in Vienna, Austria June 22, 2011. REUTERS/Lisi Niesner/File Photo

3. Tatiana Frunză, șefa Direcției Informarea Consumatorilor și a Mediului de Afaceri Discutăm despre campania „Siguranța produselor nealimentare în perioada sărbătorilor pascale”.

4. Victoria Boțan, specialistă în relații publice la Asociația „Motivație” care ne vorbește despre sprijinul în funcție de nevoi pentru refugiații cu dizabilități din Ucraina în RM.

În rubrica Minutul lui Vasile Botnaru, autorul ne prezintă tableta- Cine se plimbă cu limuzina blindată a aeroportului Chișinău?

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Autori

  • Andrei Porubin

    Andrei Porubin este un jurnalist, actor, prezentator, showman, deținător al titlului "Maestru în Artă", și al medaliei "Meritul civic". El a fost prezentatorul numeroaselor concerte și campionate, prezentări și festivaluri. A jucat în mai multe filme (inclusiv "Întoarcerea Titanicului "). A adus un omagiu scenei teatrale, pentru că, pe lîngă departamentul de jurnalism de la Universitatea de Stat, a absolvit și arta teatrală la Institutul de Arte.În trecut a activat la Moldova 1, Jurnal TV, Radio Europa Liberă. În prezent este unul dintre moderatorii emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Mihaela Cîrnov.

  • Mihaela Cîrnov

    Autoarea Matinalului Cotidian, dar și moderatoarea emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Andrei Porubin. Licența și masteratul în jurnalism le-a efectuat la USEM. Deține premiul Jurnalista anului la Gala Tinerilor Supereroi, 2017. Se numără printre finaliștii Burselor Europene pentru Jurnaliști, ediția din 2021. A activat în calitate de prezentatoare și realizatoare de emisiuni la Moldova 1 și reporteră la știripozitive.eu. A lucrat la Radio Europa Liberă timp de 5 ani, fiind și bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.