VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Andrei Porubin! 29.03.2024

Te salută Vocea Basarabiei cu Andrei Porubin! 29.03.2024

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei” Andrei Porubin vă invită să urmăriți interviuri cu:

Gutiera PRODAN, Directoare Festival,

Nicolae MUNTEANU, tânăr interpret

MĂRȚIȘORUL COPIILOR” A AJUNS LA A 2 EDIȚIE

Carolina TULGARA, Director-Executiv

Evgheni HODOROJCOV, creator de modă

O SĂRBĂTOARE A MODEI ȘI A MEDIILOR IMERSIVE

DEMIAN ARTISTIC GROUP:

Valentin DEMIAN, conducătorul trupei

Alexandr GRIȚCO, membru al trupei

EI SUNT PRINTRE CEI MAI BUNI DIN LUME

Zilnic de la 7:00 și în reluare la 13:40, sâmbăta și duminica – în reluare la 7.00 și 13.40. Urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youube.

Autor

  • Andrei Porubin

    Andrei Porubin este un jurnalist, actor, prezentator, showman, deținător al titlului "Maestru în Artă", și al medaliei "Meritul civic". El a fost prezentatorul numeroaselor concerte și campionate, prezentări și festivaluri. A jucat în mai multe filme (inclusiv "Întoarcerea Titanicului "). A adus un omagiu scenei teatrale, pentru că, pe lîngă departamentul de jurnalism de la Universitatea de Stat, a absolvit și arta teatrală la Institutul de Arte.În trecut a activat la Moldova 1, Jurnal TV, Radio Europa Liberă. În prezent este unul dintre moderatorii emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Mihaela Cîrnov.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.