VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tauber, după ce Parlamentul i-a ridicat imunitatea: „Nici Ilan Șor, nici eu nu am comis nimic ilegal”

Marina Tauber a declarat că majoritatea parlamentară PAS a lipsit-o astăzi de imunitate parlamentară „în mod ilegal”. „Nici Ilan Șor, nici eu și nimeni din echipa noastră nu a comis nimic ilegal”. Așa a comentat vicepreședinta partidului „ȘOR” Marina Tauber ridicarea imunității sale parlamentare pe trei capete de acuzare.

„Parlamentul adevărat sunteți voi, cetățenii Republicii Moldova. Așa că voi folosi aceste clipe pentru a fi alături de voi. Nu ne temem să rămânem fără imunitate parlamentară, pentru că nu avem ce să ascundem. Atât eu, cât și liderul nostru, Ilan Șor, dar și toți ceilalți colegi de partid vom lupta și vom demonstra adevărul și nevinovăția noastră. Nici Ilan Șor, nici eu și nimeni din echipa noastră nu a comis nimic ilegal. Tot ce am făcut a fost să demonstrăm că cetățenii Republicii Moldova pot trăi bine. Vom lupta până la capăt cu acești ocupanți și uzurpatori”, a spus Marina Tauber.

O nouă ședință de judecată în dosarul vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, a fost amânată la Curtea de Apel Chișinău, din cauza lipsei procurorului.

Instanța urma să examineze recursul avocaților politicianului privind anularea deciziei măsurii de arest la domiciliu, stabilită de prima instanță.

Parlamentul a încuviințat vineri, 26 mai ridicarea imunității parlamentare a deputatei Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, în vederea arestării și trimiterii în judecată penală a acesteia pentru trei capete de acuzare.

Procurorul general interimar, Ion Munteanu, a solicitat încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatei Marina Tauber, în vederea reținerii, arestării și trimiterii în judecată penală pe cauza „acceptării cu bună știință a finanțării partidului politic și a concurentului electoral de un grup criminal organizat” și în cauza penală privind falsificarea rapoartelor financiare în cadrul alegerilor locale noi din municipiul Bălți.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.