VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tatiana Molcean a fost rechemată din funcția de Ambasador în Elveția

Cabinetul de miniștri a aprobat rechemarea Tatianei Molcean din funcția de reprezentant permanent al R. Moldova pe lângă oficiul ONU de la Geneva, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al R. Moldova în Confederația elvețiană.

Decizia are loc în legătură cu trecere la un alt loc de muncă. cu preluarea funcției de Secretar Executiv al Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite. La sfârșitul lunii iulie, Tatiana Molcean a fost numită în funcția de Secretar Executiv al Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite.

În ședința de astăzi, Ludmila Pavlov a fost numită secretar de stat, responsabil de integrarea europeană, la Ministerul Educației.

De asemenea, deputata Ana Calinici a fost numită secretar de stat la Cancelaria de Stat.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.