VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tatăl vitreg al fetei care a născut la 11 ani, plasat în arest pentru 30 de zile

Tatăl vitreg al fetei care a născut la 11 ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Bărbatul, în grija căruia a rămas copila, este suspectat de viol.

Bărbatul cercetat pentru violul fetei de 11 ani care a născut un copil la mijlocul lunii ianuarie a fost adus astăzi în fața magistraților care au aplicat unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta a fost audiat, a oferit declarații, dar nu-și recunoaște vina. El a fost reținut după declarațiile mamei, iar ulterior ale fetei, audiate în condiții speciale.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost reținut miercuri, 31 ianuarie, pentru 72 de ore, fiind recunoscut și audiat în calitate de bănuit în comiterea infracțiunii de viol. Acesta nu deține cetățenia R. Moldova, fiind cetățean al României. 

În presă s-a scris că fata de 11 ani nu este dintr-o familie social vulnerabilă. Dar mama era plecată peste hotare, iar ea, împreună cu frații, a rămas în grija concubinului mamei.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.