VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tânărul de 19 ani dispărut acum câteva zile, a fost găsit fără suflare. Precizările poliției

Un tânăr cu vârsta de aproximativ 19-21 de ani a fost găsit decedat în apropierea satului Bardar. Semnalmentele acestuia coincid cu ale băiatului de 19 ani, originar din Ialoveni, care acum câteva zile a fost declarat dispărut, informează Poliția.

„Astăzi, în jurul orei 12:00, în extravilanul satului Bardar a fost depistat decedat un tânăr cu vârsta de aproximativ 19-21 ani. Semnalmentele acestuia coincid cu ale băiatului de 19 ani, originar din Ialoveni, care acum câteva zile a fost declarat dispărut. Corpul neînsuflețit a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei exacte a decesului” precizează oamenii legii.

Totodată, potrivit poliției, sunt întreprinse măsuri în vederea recunoașterii tânărului de către rude și stabilirea cu exactitate a identității acestuia.

Acum trei zile, poliția a anunțat că un tânăr de 19 ani, din orașul Ialoveni, este căutat de oamenii legii după ce a plecat de acasă miercuri și nu a mai dat niciun semn.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.