VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tânără din Ștefan Vodă, condamnată la 8 ani de pușcărie: Ce infracțiuni a comis

O tânără de 26 de ani, originară din raionul Ștefan Vodă, a fost condamnată la 8 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea mai multor episoade de escrocherie. 

Potrivit procurorilor, inculpata, în perioada lunii octombrie 2022, prin complicitate cu alte persoane nestabilite, sub falsul pretext al închirierii uneltelor utilizate în construcții, a indus în eroare mai multe persoane, cauzându-le un prejudiciu material în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Pe lângă această acuzație, inculpata a mai fost condamnată anterior la o pedeapsă de 7 ani de înschisoare pentru comiterea altor episoade de escrocherie similare. Prin cumularea parțială a acestor sentințe, s-a stabilit o pedeapsă definitivă de 8 ani și 6 luni de închisoare.

Inculpata și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor imputate. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.