VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sute de zboruri anulate din cauza grevei Lufthansa de vineri. Sindicatele cer salarii mai mari

Compania aeriană anunță că vor fi afectați aproximativ 130.000 de pasageri. Sindicatele cer salarii mai mari. Este cea mai recentă acțiune de protest anunțată în transportul aerian, după o vară în care cursele în toată lumea au fost perturbate.

Greva Lufthansa, organizată de un sindicat al piloților, va dura 24 de ore. Ea va afecta atât serviciile de pasageri, cât și pe cele de tip cargo.

Sute de zboruri de pe aeroporturi ca Frankfurt și Munchen vor fi anulate. Sindicaliștii cer o creștere de salariu de 5,5% pentru cei aproximativ 5 000 de piloți membri ai organizației sindicale. Compania pe de altă parte spune că nu poate susține financiar o asemenea creștere.

Conducerea companiei spune că face tot posibilul pentru a limita efectele grevei, dar că nu-i exclus să existe zboruri anulate și întârzieri inclusiv în weekend.

Din cauza grevelor și a lipsei de personal, Lufthansa a fost nevoită în această vară să anuleze mii de zboruri. Au fost și numeroase întâzieri, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte ore în șir în cele mai importante aeroporturi din Germania.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.