VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

„Suntem mândri de voi”. Maia Sandu i-a felicitat pe judocanii medaliați la Campionatul European

Președinta Maia Sandu i-a felicitat pe sportivii moldoveni care s-au clasat pe locurile unu și trei la Campionatul European de Judo, rezervat seniorilor, organizat în Montpellier, Franța. Denis Vieru a fost medaliat cu aur, iar Petru Pelivan a obținut bronzul.

„Ne bucurăm pentru performanța strălucitoare a lotului național al Republicii Moldova la Campionatul European de Judo rezervat seniorilor, desfășurat în Franța. Denis Vieru a cucerit medalia de aur, iar Petru Pelivan a obținut medalia de bronz”, a scris Maia Sandu pe rețelele de socializare.

Șefa statului și-a exprimat admirația față de efortul celor doi judocani.

„Felicitări, Denis și Petru! Sunteți modele de inspirație pentru toți tinerii și sportivii începători, arătându-le că prin pasiune, disciplină și multă muncă, se pot atinge visele. Suntem mândri de voi. Vă dorim mult succes în continuare!”, a spus Președinta.

Evoluția cu succes le-a asigurat celor doi sportivi participarea la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.