VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Summitul CPE: Circulația rutieră s-a reorganizat pe sensul de intrare în orașul Sângera

Circulația rutieră s-a reorganizat pe sensul de intrare în orașul Sângera. Despre aceasta anunță Poliția R. Moldova.

A fost implementată o nouă schemă de organizare a circulației rutiere la intersecția strada Chișinăului din Sângera cu traseul R2 Chișinău-Bender-Tiraspol-M5. Conducătorii auto se vor deplasa din Sângera spre Chișinău doar pe strada Miorița cu ieșire spre traseul R2 (stația Peco)”, anunță oamenii legii.

Totodată, Poliția subliniază că pe segmentul de drum al străzii Chișinăului, cuprins între traseul R2 Chișinău-Bender-Tiraspol-M5 și strada Serghei Lazo, circulația se va desfășura în sens unic de deplasare spre orașul Sângera.

Îndemnăm toți participanții la trafic să se conformeze noilor modificări și să respecte prevederile regulamentului circulației rutiere”, se mai arată în mesaj.

Summitul va avea loc la Castelul Mimi din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, situat la aproximativ 35 de kilometri distanță de Chișinău.

Comunitatea Politică Europeană este un for guvernamental paneuropean înființat anul trecut, în urma invaziei Rusiei în Ucraina, servind drept platformă care întrunește liderii europeni cu scopul a discuta și a identifica soluții pentru cele mai urgente probleme ale Europei, precum securitatea, stabilitatea și reziliența energetică.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.