VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Subsecretarul SUA pentru creștere economică, Jose W. Fernandez vine în R. Moldova. Scopul vizitei oficialului american

Subsecretarul de stat pentru creștere economică, energie și mediu, din Departamentului de Stat al SUA, Jose W. Fernandez, va efectua o vizită la Chișinău în perioada 8-10 februarie, anunță Ambasada SUA în R.Moldova.

Subsecretarul Fernandez va avea întrevederi cu oficiali guvernamentali de rang înalt pentru a discuta despre gestionarea de către R.Moldova a crizei energetice, creșterea inflației și impactul economic negativ al războiului Rusiei împotriva Ucrainei, precum și despre potențialul comerțului și investițiilor între țările noastre, despre integrarea europeană a R.Moldova și despre securitatea energetică, menționează Ambasada SUA.

Oficialul american va prezida o masă rotundă cu participarea membrilor Asociației Femeilor Întreprinzătoare din Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.