VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 12.01.2023

În ediția de astăzi:

– Republica Moldova are suficiente stocuri de gaze naturale pentru a trece această iarnă;

– Eveniment istoric în Republica Moldova! Chișinăul va găzdui în vară cea de-a doua reuniune a Comunității Politice Europene;

– În a 323-a zi de război, ocupanții au efectuat patru lovituri cu rachete asupra unor instalații civile din mai multe orașe din regiunea Donețk și 23 de lovituri aeriene.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.