VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Steagul NATO, rupt și stropit cu vopsea roșie la un protest

Deputații Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, care au anunțat că își creează un partid proestic, au organizat astăzi un protest în care au rupt, au călcat în picioare și au stropit cu vopsea roșie steagul NATO.

Parlamentarii, care au părăsit în martie PSRM, au organizat manifestația în fața sediului Centrului de Informare NATO din Chișinău, acolo unde au acuzat Alianța că ”atrage Republica Moldova în război”.

În luna martie, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au părăsit fracțiunea Partidului Socialiștilor și au declarat că susțin Mișcarea pentru Popor. Ulterior, cei doi au anunțat că vor crea un partid care să pledeze pentru apropierea de Rusia. De asemenea, parlamentarii traseiști au mai înregistrat în Parlament un proiect prin care cer ca rusa să devină a doua limbă oficială în Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.