VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Statul anunță încheierea primelor trei proiecte din ”Satul European Expres”

Primele trei proiecte din cele 399 din cadrul Programului ”Satul European Expres” au fost încheiate, anunță Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală.

Primele două comunități beneficiare sunt din satele Baimaclia și Cenac din raionul Cimișlia, acolo unde au fost construite terenuri de joacă pentru copii și instalate echipamente pentru antrenamente. Ambele proiecte au costat aproximativ 850 de mii de lei.

Iar în satul Drăgănești din raionul Sângerei a fost modernizat parcul central. Mai exact, au fost reconstruite aproximativ 600 de metri pătrați de căi de acces pietonale.

Astăzi aducem vești extraordinare despre finalizarea primelor proiecte din cadrul Programului „Satul European Expres”. Trei comunități din Republica Moldova au primit un impuls semnificativ pentru dezvoltarea lor.

Amintim că Programul „Satul European Expres”, care include 399 de proiecte de dezvoltare locală, are scopul de a moderniza infrastructura rurală prin implementarea unor proiecte rapide, cu un termen de finalizare de maximum 6 luni și posibilitatea accesării resurselor financiare de până la 450 mii de lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.