VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Statistica de weekend a INSP: 28 de conducători auto, prinși beți la volan

Peste 3.700 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere au fost depistate de inspectorii de patrulare în weekend.

Potrivit unui comunicat remis presei, în perioada 26 -28 august, 1.524 de conducători auto au depășit limita de viteză, iar 28 se aflau în stare de ebrietate la volan.

Totodată, alți 559 de șoferi nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere, iar 522 șoferi au încălcat regulile de folosire a centurii de siguranță.

În aceste zile, polițiștii de patrulare au intervenit în 234 de cazuri, apeluri primite prin intermediul Serviciului unic 112.

Pentru un trafic în siguranță oamenii legii recomandă:
– Nu urcați la volan dacă ați consumat alcool;
– Atrageți atenția la indicatoarele și marcajele rutiere;
– Ajustați viteza la condițiile de drum și de trafic;
– Cuplați centura de siguranță.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.