VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldovagaz avertizează că, începând cu 1 septembrie, datornicii vor fi deconectați de la rețea

SA „Moldovagaz” informează consumatorii finali despre expirarea termenului-limită de achitare a facturii de plată, emisă pentru luna iulie 2022, și anume în data de 15 august 2022 la consumatorii noncasnici, și 20 august 2022 la consumatorii casnici.

Potrivit Moldovagaz, conform situației la 25 august, datoria consumatorilor finali pentru gazele naturale livrate a constituit 55,872 mil. lei, inclusiv 19,254 mil. lei la consumatori noncasnici, și 36,618 mil. lei la consumatori casnici.

În scopul evitării majorării soldului datoriei consumatorilor finali pentru gazele naturale furnizate, în temeiul pct. 104-105 din Regulamentul privind furnizarea gazelor naturale, aprobat prin Hotărârea ANRE nr.113/2019 din 19 aprilie 2019, SA „Moldovagaz” va dispune procedura de deconectare a instalațiilor de gaze naturale ale consumatorilor-debitori:

-începând cu data de 29 august 2022 la consumatorii noncasnici;

-începând cu data de 01 septembrie 2022 la consumatorii casnici.

Prin urmare, SA „Moldovagaz” solicită stingerea restanței pentru gazele naturale furnizate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.