VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sprijin european pentru dezvoltarea infrastructurii din R. Moldova

Integrarea europeană a Republicii Moldova înseamnă și infrastructură la standarde europene pentru oameni. Este mesajul transmis de deputatul european, copreședintele Comitetului Parlamentului European de asociere R. Moldova-UE, Siegfried Mureșan, în cadrul unei întâlniri la Strasbourg cu ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

„Am discutat, în special, despre cum putem crește sprijinul european pentru dezvoltarea infrastructurii din Republica Moldova. Moldova urmează să înceapă negocierile de aderare la Uniunea Europeană, iar integrarea europeană a țării trebuie făcută inclusiv prin dezvoltarea infrastructurii și conectarea Moldovei la infrastructura de transport a Uniunii Europene. În același timp, dezvoltarea infrastructurii este unul dintre cele mai bune moduri prin care oamenii din Moldova pot resimți beneficiile integrării europene”, a scris europarlamentarul Siegfried Mureșan după întâlnirea cu Andrei Spînu.

Amintim, ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, se află azi la Strasbourg, unde participă la lansarea Dialogului la nivel înalt între Republica Moldova și Uniunea Europeană în domeniul transporturilor. Demnitarul de la Chișinău a avut deja o întrevedere oficială cu comisarul UE pentru Transporturi, Adina Vălean.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.