VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sportivii noștri au obținut 7 medalii de la Campionatul Mondial de Caiac-Canoe. Maia Sandu: Performanțele sunt remarcabile

Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru sportivii moldoveni, care au participat la Campionatul Mondial de Caiac-Canoe.

Într-o postare pe o rețea de socializare, șefa statului menționează că rezultatele obținute demonstrează talentul și efortul susținut al sportivilor moldoveni.

Tinerii noștri sportivi revin acasă cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Caiac-Canoe, organizat în perioada 5-9 iulie la Auronzo, Italia. Echipa Republicii Moldova s-a plasat pe locul 4 în categoria de vârstă Under 23 și pe locul 7 în clasamentul general. Rezultatele obținute demonstrează talentul și efortul susținut al sportivilor moldoveni”, a scris Maia Sandu.

Totodată, șefa statului subliniază că performanțele sunt remarcabile: dublourile Maria Olărașu – Daniela Cociu și Maria Olărașu – Mihail Chihaia au devenit campioni mondiali, iar tandemul Mihail Culceac – Stanislav Banaru au obținut bronz. Sportivii noștri excelează și la probe individuale: Elena Glizan o obținut două medalii, de argint și de bronz, iar canoiștii Maria Olărașu și Mihail Culceac au luat bronzul. În spatele acestor rezultate este multă muncă și disciplină. Antrenorii Victor Reneischi și Nicolae Juravschi i-au ghidat și sprijinit în drumul spre succes.

„Felicitări sportivilor, antrenorilor, familiilor lor și succes în toate competițiile”, a mai scris Maia Sandu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.