VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sondaj: Președinta Maia Sandu, lider detașat în topul încrederii în rândul cetățenilor

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere în rândul populației, arată datele celui mai recent sondaj de opinie realizat de către compania iData.

Șefa statului este urmată în topul preferințelor cetățenilor de fostul deputat fugar Ilan Șor și de fostul președinte Igor Dodon.

Conform datelor prezentate astăzi în cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu este susținută de 22,% din respondenți, fostul deputat fugar Ilan Șor – de 10,6%, fostul președinte Igor Dodon – de 9,4%, Ion Ceban –  5,8%, iar Renato Usatîi este susținut de 3 la sută dintre cetățenii participanți la sondaj. 

Menționăm că datele au fost colectate în 353 de localități din R. Moldova în perioada 22-29 octombrie 2023,  pe un eşantion de 1322 de persoane. Marja de eroare pentru eşantionul naţional nu depăşeşte ±2.9%.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.