VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alte două persoane din nordul țării au predat benevol Poliției banii primiți de la reprezentanții unui partid politic

Astăzi, alte două persoane din nordul țării au predat benevol Poliției banii primiți pentru a vota reprezentanții unui partid politic.

Potrivit Poliției este vorba despre două femei de 37 și 47 de ani.

Acestea au declarat că au primit câte 1.000 de lei de la reprezentanții unui partid politic pentru a vota în favoarea acestora la alegerile locale din 5 noiembrie. Tot din contul acestei sume urmau să convingă și alte persoane din localitate să voteze la funcția de primar reprezentantul acestui partid. Femeile au declarat că au decis predarea mijloacelor financiare pentru a nu fi cercetate penal”, precizează oamenii legii.

Menționăm că conform Codului Penal, coruperea alegătorilor se pedepsește cu amendă în mărime de la 37.500 lei la 57.500 lei sau cu închisoare de la un an la 5 ani, aplicată persoanei fizice.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.