VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sondaj iData: Ion Ceban câștigă alegerile locale în Chișinău din primul tur

Actualul edil al Capitalei va obține al doilea mandat de primar din primul tur al alegerilor locale din 5 noiembrie. Cel puțin asta arată o nouă ediție a sondajului iData, făcut public astăzi.

Potrivit studiului, Ceban a acumulat 61,8 la sută din voturile intervievaților deciși, pe locul al doilea, cu 19,6%, s-a clasat deputatul Lilian Carp, care este pretendentul PAS la funcția de primar în Capitală, iar pe locul al treilea se află fostul viceprimar de Chișinău, Victor Chironda, care a obținut o cotă de 5,4%.

Sondajul iData mai arată că, la nivel de țară, 19 la sută dintre cei chestionați au declarat că vor vota pentru candidații PAS, 11,8% susțin reprezentanții BCS, iar pe locul al treilea s-a clasat Mișcarea Alternativa Națională.

Studiul a fost realizat în perioada 31 august-7 septembrie pe un eșantion de 1021 de persoane din 366 de localități. Marja de eroare este de trei la sută.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.