VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Solidaritate cu Ucraina: Iluminatul public din Capitală, dar și din suburbii, deconectat

După ce premierul Natalia Gavrilița a anunțat că joi, 29 decembrie, ora 18:00, Guvernul va stinge lumina în mai multe instituții publice „în semn de solidaritate cu Ucraina”, și edilul Capitalei, Ion Ceban, a făcut un anunț în acest sens.

”Astăzi la ora 18:00 în capitală, dar și suburbii, iluminatul stradal va fi deconectat pentru un minut în semn de solidaritate cu Ucraina”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că ieri, în cadrul ședinței de Guvern, Natalia Gavrilița, a îndemnat cetățenii să fie solidari cu Ucraina și să deconecteze lumina pentru o perioadă scurtă de timp.

Vreau să anunț că în semn de solidaritate cu prietenii noștri din Ucraina, mâine, la ora 18:00, vor fi stinse luminile din Casa Guvernului și din mai multe clădiri ale instituțiilor din subordine. Îndemn colegii și din alte instituții să se alăture acestui gest simbolic, așa au făcut și alte țări. Noi ne bucurăm de lumină și căldură, iar în semn de solidaritate stingem cel puțin pe o perioadă luminile în instituțiile noastre”, a declarat Natalia Gavrilița.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.