VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șoferul care a urcat drogat la volan și a omorât trei oameni la Băcioi, condamnat la 10 ani de pușcărie

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care a urcat în stare de ebrietate narcotică la volan și a provocat un accident tragic în comuna Băcioi a fost condamnat la 10 ani de pușcărie. O sentință în acest sens a fost pronunțată astăzi, de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Totodată, acesta a fost obligat să plătească și despăgubiri în mărime de 3,5 milioane de lei prejudiciu moral cauzat.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, la 14 mai 2023, aproximativ la ora 16:45, inculpatul, conducând automobilul de model „Audi A6”, fiind stare de ebrietate narcotică și alcoolică cu grad avansat, se deplasa pe traseul M3 Chișinău-Cimișlia prin comuna Băcioi din mun. Chișinău.

În timpul deplasării cu viteză excesivă pe a doua bandă de circulație, a încercat să depășească pe stânga automobilul din față, iar după ce a traversat linia continuă dublă, a ieșit pe banda din sens opus și s-a ciocnit cu un automobil de model „Renault Megane”, la volanul căruia se afla un bărbat.

În rezultatul accidentului în trafic rutier, 3 pasageri ai automobilului de model „Renault Megane” au decedat la fața locului, iar conducătorul automobilului de model „Renault Megane” și 2 pasageri ai automobilului de model „Audi A6” au fost transportați la Institutul de Medicină Urgentă, doi dintre ei fiind diagnosticați cu vătămări corporale grave și unul din ei cu vătămări corporale medii.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.