VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șoferii de taxi, autobuze și microbuze, verificați de inspectorii de patrulare

Timp de 10 zile, pe teritoriul țării Poliția a organizat operațiunile „Autobuz” și „Taxi”, fiind verificate unitățile de transport destinate transportului de călători. Polițiștii au desfășurat 171 de controale speciale și 914 verificări a unităților de transport.

În total, au fost documentate peste 870 de încălcări ale regulilor de circulație rutieră, comise de către șoferi.

„În scopul asigurării respectării standardelor şi normelor tehnice, în 19 cazuri a fost aplicată măsura de constrângere, fiind interzisă exploatarea vehiculelor prin retragerea plăcilor cu numărul de înmatriculare. Pentru sporirea nivelului de siguranță în trafic, în această perioadă polițiștii au desfășurat și 118 întruniri cu persoanele responsabile de transportul pasagerilor”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.