VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Orar prelungit de Revelion pentru troleibuze și autobuze

În noaptea de Revelion, transportul public municipal care traversează centrul Capitalei va circula până după miezul nopții, mai exact până la ora 01.00. Astfel, Primăria Capitalei anunță că în noaptea dintre ani rutele de troleibuz 8, 10, 12, 22 și 25, dar și liniile de autobuz 5, 9, 26 vor circula până la ora 01:00.

De asemenea, unele rute suburbane de autobuz: nr. 4, nr. 6, nr. 14, nr. 15, nr. 24, nr. 33, nr. 38, nr. 39, nr. 44, nr. 46 și nr. 47 vor efectua curse suplimentare, pentru a asigura deplasarea spre domiciliu a participanților la concertul de Revelion din PMAN.

Totodată, Primăria Municipiului Chișinău informează că pe 31 decembrie 2023, când în centrul capitalei vor avea loc spectacolul consacrat Revelionului, transportul public municipal care traversează Piața Marii Adunări Naționale va circula în regim special.

Astfel, duminică, 31 decembrie, de la ora 14.00, și până în dimineața de 1 ianuarie, ora 07.00, va fi sistată circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – str. A. Pușkin, iar troleibuzele și autobuzele, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, vor fi redirecționate pe străzile adiacente, în special pe strada București.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.