VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Slusari, despre condamnarea lui Șor: Cu toate rezervele și dezamăgirile, azi țara are motiv de bucurie

Ex-deputatul Alexandr Slusari a venit cu o reacție, după ce magistrații de la Curtea de Apel Chișinău l-au condamnat pe fugarul Ilan Șor la 15 ani de pușcărie în dosarul „Frauda Bancară”.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Slusari menționează că ”astăzi este sărbătoare” pentru el.

Zece ani au trecut de la momentul declanșării furtului miliardului, când Plahotniuc și Filat au acceptat deposedarea statului de cota majoritară în BEM în favoarea lui Șor. Patru ani am așteptat acest moment de condamnare. Este o mare întârziere față de poporul Republicii Moldova”, a menționat Slusari.

Totodată, ex-deputatul a subliniat că sentința este prea blândă în raport cu fugarul Ilan Șor.

Consider că termenul de 15 ani tot este insuficient pentru Șor. Dar, oricum a fost restabilită, fie tardiv și parțial, echitatea. Din păcate, aceasta condamnare nu rezolvă problema recuperării miliardelor furate de gruparea Plahotniuc-Șor-Andronache. Cu aceeași nerăbdare aștept condamnarea complicilor lui Șor, atăt oligarhului Plahotniuc cu prietenul lui Andronache, cât și grupul foștilor demnitari de stat, care a pavat drumul pentru acest jaf. Cu toate rezervele și dezamăgirile, azi țara are motiv de bucurie”, a conchis Slusari.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.