VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima oră! Oligarhul fugar, Ilan Șor, condamnat definitiv la 15 ani de închisoare în dosarul „Frauda bancară”

Oligarhul fugar, Ilan Șor, a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare în dosarul „Frauda Bancară”.  O decizie în acest sens a fost pronunțată astăzi, de magistrații de la Curtea de Apel Chișinău.

În sfârșit un caz în care justiția a triumfat și în țara noastră! Șor – condamnat definitiv de Curtea de Apel la 15 ani de închisoare!

Oriunde ar servi el detenția, în Israel sau Moldova – bunurile pe care a fost aplicat sechestru acum vor fi confiscate în favoarea statului – 5 miliarde de lei! Și asta doar pe dosarul pe care s-a dat decizia azi, mai urmează și altele”, a comentat Olesea Stamate, președinta Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități.

Amintim că în 2017, Șor a fost condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru escrocherie şi splălare de bani.

În 2019, la scurt timp ce Partidul Democrat din Moldova a cedat puterea și a trecut în opoziție, Șor a părăsit ilegal teritoriul R. Moldova. Tot în 2019, deputatul Șor a fost lipsit de imunitate parlamentară.

Pe numele lui Șor există şi o cerere de extrădare, care se este încă în proces de examinare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.