VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Situația epidemiologică în școlile și grădinițele din Moldova: Circa 9.000 de cazuri de viroze și gripă

Circa 9.000 de cazuri de viroze și gripă au fost înregistrate în școlile și grădinițele din R. Moldova în perioada 13-20 martie. Datele au fost prezentate de Ministerul Educației și Cercetării.

Potrivit informației, în învățământul preșcolar au fost înregistrate în total 3.854 de cazuri de viroze și gripă, dintre care 3.727 de cazuri la copii, 78 -cadre didactice, 49- alt personal.

În învățământul primar, gimnazial și liceal au fost înregistrate în total 4.573 de cazuri, dintre care: 4.458- elevi, 96- cadre didactice, 19- alt personal.

Totodată, în școlile și grădinițele din școală au fost înregistrate în total 74 de cazuri de COVID-19.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.