VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sinteza de weekend a INSP: 53 de șoferi, prinși beți la volan

Peste 3.500 de conducători auto au încălcat regulile de circulație rutieră în acest weekend. Despre aceasta anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Potrivit unui comunicat remis presei, în perioada vizată 1.252 de șoferi au depășit limita de viteză, iar alți 53 de șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan, dintre care 34 se aflau în stare avansată, 4 au refuzat să treacă testarea alcoolscopică, iar alții 15 s-au ales cu dosare contravenționale.

Totodată, peste 500 de șoferi nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, iar 489 de conducători auto nu aveau cuplată centura de siguranță.

De asemenea, 369 de șoferi au fost sancționați pentru că nu au acordat trecere legală pietonilor.

Totodată, în weekend polițiștii au intervenit în 249 de cazuri parvenite prin serviciul 112.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.