VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sinteza de weekend a INSP: 32 de șoferi, prinși beți la volan

Peste 3.800 de conducători auto au încălcat regulile de circulație rutieră în acest weekend. Despre aceasta anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Potrivit unui comunicat remis presei, în perioada vizată 1.208 de șoferi au depășit limita de viteză, iar alți 488 s-au ales cu amenzi pentru că nu aveau cuplată centura de siguranță.

Totodată, 32 de șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan. Cei mai mulți dintre ei aveau un grad avansat de alcool, astfel prezentând un pericol real pentru participanții la trafic.

De asemenea, 594 de șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

Totodată, polițiștii INSP au intervenit în 217 cazuri, apeluri parvenite la numărul unic 112.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.